luni, 3 august 2009

Gossip girl - You know you love me

Gossip girl - a glamorous life. Cine nu si-ar dori asa o viata ? aparent fara griji, bani , petreceri selecte, prieteni, bautura, scoala de prestigiu. Aceasta viata este a catorva tineri care locuiesc in Upper East Side, un cartier select din New York. Ei invata la o scoala de prestigiu, unde nimic nu este exact cum v-ati astepta, fiindca exista Gossip Girl.

Gossip Girl este un personaj misterios , o blogerita anonima careia nu ii scapa nimic. Fiecare elev poate trimite tips-uri, si de obicei gossip girl ajunge o teroare pentru unii.
Viata luxoasa, bogatia, prestigiul, palesc cand vine vorba de iubire.

Serialul propune o succesiune si o desfasurare a evenimentelor mult mai rapida si mai alerta, are o gama mai diversificata in ceea ce priveste personajele:








Serena van der Woodsen (Blake Lively) - fata de bani gata care poarta cu ea un trecut umbrit de alcool,droguri,si petreceri in cercuri vicioase; toate acestea sunt date uitarii dar odata cu intoarcerea ei in Upper East, New York acolo pare ca o asteapta o noua viata, o noua etapa care pare a fi una mai linistita si mai "sanatoasa"


Blair Waldorf (Leighton Meester), cea mai buna prietena a Serenei, aceasta inselata de cea mai buna prietena, parasita de tata si total lipsita de dragostea materna, apare aparent ca o fata rece, lipsita de orice forma de dragoste fata de cei din jur, poate cu exceptia lui Nate Archibald, in cazul lui Blair,ca si in alte cazuri aparentele pot insela

( clic aici pentru a vedea vidioclipul melodiei Good Girls Go Bad - Cobra Starship ft. Leighton Meester)




Nate Archibald (Chace Crawford), influentat de parinti, aparent indragostit de cea mai buna prietena a iubitei lui si mai tarziu tradat de cel mai bun prieten al sau Chuck Bass, incerca totusi sa se mentina pe linia de plutire fiind prezentat ca un tanar cu capul pe umeri impovarat de problemele parintilor sai







Chuck Bass (Ed Westwick) cu siguranta cel mai efeverscent personaj care putea exista in Gossip Girl; diabolic, indraznet, trufas, duce o viata plina de excese intinsa pana la extreme, toate acestea determinate de lipsa parintilor care par a nu avea timp niciodata de copii lor








Sunt tineri si sunt plini de bani. Sunt frumosi si se imbraca in hainele ce sunt la moda. Sunt Blair, Serena, Chuck, Nate, Dan sau Jenny, si sunt elita Manhattan-ului. Cei mai bogati dintre bogati. Iar toate intrigile aparute, cine cu cine iese, si cine pe cine inseala, le poti afla doar de la Gossip Girl.

Gossip girl - singura voastra sursa despre vietile scandaloase ale elitei din Manhattan


p.s: persoanele mele preferate sunt Serena si Chuck.

Un comentariu:

  1. Hmmmm si ale mele, desi in primul sezon il uram pe chuck acum wow e genial :X:X:X astept sezonul 3

    RăspundețiȘtergere