marți, 18 august 2009

Existenta cadoului perfect

In viata de zi cu zi existe ocazii si momente in care primesti si trebuie sa faci cadouri. Cadourile in cuplu sunt si mai complicate, daca dragoastea e mare nu faci altceva decat sa incerci sa impresionezi si sa iei cadoul perfect, ca si cum ar fi o intreaga intrecere intre achizitionarea si daruirea cadoului perfect , asta pentru ca iti pasa si pentru ca trebuie sa ii placa.

Cumpararea si daruirea cadourilor se face in momentele de sarbatori, de Craciun, de Pasti, la zilele de nastere, cele onomastice, iar in cuplu orice zi poate fi perfecta pentru cadouri. Este important pentru un cadou sa fie impachetat frumos, sa aibe fundita , astfel elementul surpriza va fi major.

Atunci cand alegi cadoul pentru un prieten, cel mai important lucru este sa ti cont de sex. Intotdeauna cadourile pentru fete au fost mult mai usor de achizitionat, daca nu stii chiar de loc ce sa cumperi si nici chef sa umblii prin magazine poate poate vei vede ceva ce crezi ca si-ar dori si se incadreaza in bugetul tau, poti apela la un buchet cu flori sau o cutie de bomboane draguta. La baieti bomboanele sunt inlocuite de sticle cu bautura. Niciodata nu mi-a placut sa fac cadouri de genu, dar trebuie sa recunosc ca de multe ori ele au fost salvarea mea. Cu siguranta nu se incadreaza in ceea ce inseamna cadoul perfect, ci doar in ceea ce am putea numi cadouri neinspirate.
Fetelor le face placere sa primeasca ciocolata fina, bijuterii, esarfe, ceasuri, carti, tablouri,chestii de make-up chestii care baietilor li se par total inutile, cum ar fi cutie de bujuterii, lumanari parfumate. Hainele niciodata nu au fost un cadou perfect, decat atunci cand stii cu adevarat ca isi doreste ceva si stii marimea si tot, e ceva mai complicat, deci din start as sari peste haine.
Sa iei cadou baietilor e extrem de complicat, niciodata nu le cunosti gusturile, niciodata nu stii ce vor, asta doar pentru ca ei nu sunt ca noi fete sa spunem mereu ca ne trebuie si aia si aia, sau ca ne dorim si esarfa aia, da si cerceii aia negrii. Cand iau cadou baietilor ma duc la magazinele de sport (Adidas, Nike, Onille) si aleg de acolo ori un portofel, ori o curea, sau o sapca intr-o zi tot va avea nevoie de ele. Cand am un buget mai mare cumpar un ceas, sau un parfum, asta daca chiar stiu ca i place, sau chestii pentru calculator. Cam orice iau imi este foarte greu sa ma hotarasc. Si totusi baietii nu sunt atat de incantati ca fetele de cadouri, probabil pentru ei nici nu exisa cadoul perfect.

In cuplu alegerea cadoului este un proces extrem de complicat si de important, pot spune cu siguranta ca asa este in cazul fetelor. Ne place sa primim cadouri in orice momnet, ne place sa cautam cadouri pentru prietenul nostru desi ne plangem ca nu stim ce sa ii luam , ne place sa primim flori si bomboane desi sunt incarcate cu atat banalitate, ne place sa fim mereu surprinse si mai ales ne place sa stim ca acele cadouri primite sunt alese de ei. Poate aceseta au fost frazele care spun ceea ce vreau eu si ceea ce imi place mie, dar tind sa cred ca si alte fete au gandit sau gandesc ca mine.

Si totusi ati avut parte pana acuma de cadoul perfect?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu