joi, 14 mai 2009

Imaginatie in meniu

Cum Alex lucreaza la meniul unui restaurant si mi-a dat si mie sa vad ce mestereste el, am inceput dupa sa disecam problema meniurilor. Fiecare are cate o pretentie cand ajunge la un restaurant. Mie imi face placere sa gasesc un meniu cat mai bine aranjat si sa se vada ca este actualizat, nu cum se mai practica la unele restaurante, au in meniu un pret scris la calculator si dupa taiat si scris un nou pret cu pixu. As vrea sa fie meniuri colorate, sa fie un fel de joc Piticot, cu acuma urci si mananci paste, dar ai ajuns in loc periculos si trebuie sa cobori la ceva racoritor, si trebuie sa alegi ce vrei sa bei. Sa aibe o forma cat mai interesnat, nu sa te plictisesti cand te uiti in el si sa nu iti atraga atentia de loc, sa ma faca sa vreau sa comand cat mai multe, sa ma faca sa zambesc atunci cand ma uit in el si la sfarsit sa ma faca sa revin in restaurant doar pentru ca mi-a placut meniul.
Dar oare cum a fi un meniu de la MC si KFC ? Alex e de parere ca ar avea multi de E inauntru, eu insa cred ca totusi as prefera sa nu aibe meniu, parca tocmai asta te face sa te simti mai in largul tau, nu rigiditatea de a te uita in meniu, dupa aceea sa astepte cineva la fundul tau si sa i zici ce vrei si tot asa sa revina si sa te streseze pe toata durata cat mananci si ce e cel mai bine la MC si KFC nu trebuie sa lasi bacsis.
Si totusi oare voi gasi un meniu care sa fie pe placul micii mele imaginatii ?

Un comentariu:

  1. Asadar, meniu ca Piticot. Ajungi la 5 si o zana te serveste cu o ciorba magica ce te poarta inca 3 casute. Pici pe 11 (faci comanda) si stai 5 ture pana vine ospatarul.
    Dupa ce te plictisesti comanzi 6 spatii de avansare in timp ce fugaresti niste boabe de mazare prin farfurie. (apropo, sigur mazarea ar trebui modificata genetic, sa nu mai fie asa rotunda si greu de "vanat").
    Ajungi la 24 ("Prapastia") si....te duci si versi la baie.
    In fine ajungi la final si ti-ai fi dorit sa nu ajungi niciodata fiindca la ultima casuta sta scris mare: "Nota de plata".

    RăspundețiȘtergere