vineri, 17 iulie 2009

Sex and the city


Timp de vreo luna mi-am ocupat pierderea timpulul liber cu urmarirea serialului "Sex and the city". Au fost zile in care pur si simplu nu ma puteam oprii din vizionarea episoadelor, au fost episoade in care lucrurile mi-ar fi pacut sa se petraca intr-un alt mod, sa tai anumite scene, sa introduc altceva sau pur si simplu sa trec peste anumte scene in care somnul ma cumprindea mult prea repede.


Din umilul meu punct de vedere, un punct de vedere nu al unei pasionate de filme si seriale pot spune ca mi-a placut serialul, dar filmul lasa de dorit.
Publicul tinta e clar: femeile, desi sunt sigura ca sunt si reprezentanti ai sexului masculin care l0au vazut, dar nu le cereti sa recunoasca pentru ca nu o vor face nici un ruptul capului. Serialul a fost difuzat la tv de HBO intre anii 1998-2004 , timp de 6 sezoane. Actiunea are loc in New York , iar persoaneje principale sunt Carrie, Miranda, Charlotte si Samantha.


Prin ce se evidenteaza serialul? Prin discutiile celor 4 despre moda, relatii si mai ales sex. Este serialul care spune lucrurilor pe nume fara nici o rusine. Desi prietene fiecare se evidenteaza printr-un mod diferit de a privi viata si mai ales perceptiile despre barbati si relatii. Cred ca fiecare fata care s-a uitat la serial a incercat sa se identifice cu una din persoaneje si poate sa se gandeasca si sa vada cum ar fi reactionat in situatiile care le-au fost date.


Personajele principale:






  • Carrie Bradshaw - Sarah Jessica Parker si este naratoarea fiecarui episod, este ziarista, e pasionata de moda si pantofi, si il iubeste pe Mr. Big




  • Charlotte York - Kristin Davis, lucreaza intr-o galerie de arta, a urmat cursurile de istoria artei ale facultatii Smith College, intre cele 4 este cea mai cuminte si e si preferata mea ( e cea mai pudica, iubeste cainii, e o plangaceoasa, o finuta si eleganta)

  • Miranda Hobes - Cynthia Nixon , este cea mai buna prietena a lui Carrie, parerea sa despre barbati nu este una tocmai buna si tot ea este prima care isi cumpara propriul apartament sau care face un copil


  • Samantha Jones - Kim Cattrall, personajul cel mai controversat, conceptiile ei sunt in general total opuse celor ale lui Charlotte; ea este dispusa sa incerca orice in pat. Nu crede in dragoste, dar viata ei se schimba radical cand este diagnosticata cu cancer la san; reuseste sa scape insa de boala, isi face un implant de silicoane si traieste pana la adanci batraneti alaturi de iubitul ei mai tanar Smith

Serialul se termina foarte bine, dar filmul care a fost facut pentru o continuare a serialului din punctul meu de vedere e un dezastru, mai bine lasau lucrurile asa si ramaneai cu un gust dulce dupa terminarea serialului.

In 2010 va aparea filmul 2 "Sex and the city" in care va juca si Victoria Beckham. Cam atat despre serial. Cine nu l-a vazut, merita sa isi piarda vremea catvea saptamani cu el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu