marți, 14 iulie 2009

cifra fatidica 3

Asa cum in basme intalnim 3 feti frumosti, care trec prin 3 probe pentru a salva fata de imparat si se lupta cu cei 3 balauri mari si trec apoi prin cele 3 probe de recunoastere a fetei de imparat, asa am patit si eu in viata mea de pamantean de zi de zi. Am acceptat ideea Andreei de a merge prin magazine, da doar sa ne uitam , pentru ca eu sunt intr-un moment nu prea bun al vietii mele, in care se pare ca imi demonstrez pe zi ce trece ca da, un om poate supravietui si in saracie. Inainte de a incepe sa ma plang de lipsa banilor care imi cauzeaza multe alte lipsuri, sa va povestesc cum sta treaba cu cifra 3.
Ieri am fost pe data de 13, numar ce contine cifra 3, si o zi sortita a fi cu ghinion, clar era un semn ca nu trebuie sa merg prin mall, nu inteleg inca de ce imi place sa ma chinui singura si ochii mei sa se bucure la vederea hainelor dragute si colorate si multe din ele create parca special pentru mine, si de fiecare data sa parasesc mall-ul fara sa cheluiesc nici un ban, fara sa pot sa imi cumpar macar o bluza, sau un ruj sau macar o clama. Ajunsa in Unirii la primul etaj, parca picioarele se indreptau singure spre magazin, creierul refuza sa mai dea vreun semnal si in cateva secunde am ajuns in iubitul meu magazin TINA R. Ochii deja se mareau, mainile vroiau sa cuprinda toate hainutele, picioarele parca alergau spre cabina de proba. Si tot uitandu-ma am dat peste multe rochite, unele lungi , altele scurte, unele colorate, altele elegante, dar toate cu acea chemare spre a le cumpara. Si din toate acele rochite, bluzite, pantaloni si fuste, am simtit cum 3 rochite sunt create special pentru mine, culorile sunt perfecte, marimile exact care imi trebuie, cusaturile si felul in care se aranjeaza lasau clar impresia ca atunci cand au fost facute cineva s-a gandit la mine. M-am uitat la ele cateva minute, le-am analizat, am vorbit cu ele, m-am imaginat cu ele unde le voi purta si cum se vor simti atunci cand le voi scoate in oras, iar apoi le-am pus frumos inapoi pe raft. Cu mare tristete m-am despartit de ele, dar gandul meu va fi o perioda indreptata spre ele, pentru ca da, recunosc le iubesc!
Si uite asa am trecut si trec prin chinurile cifrei fatidice 3, dar cand voi reusi sa trec peste obsesia asta, voi atinge un alt nivel al initierii mele si voi gasi o noua cifra 3.

P.S: Acest post este indreptat spre cei care stiu ca mai sunt doar 10 zile pana la ziua mea, pentru cei care ma iubesc si vor sa imi insenineze ziua.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu