marți, 8 septembrie 2009

Micile secrete

Fiecare dintre noi are un mic secret, un acel ceva care il tine si nu vorbeste despre el, din diferite motive.

Avem motive sa avem astfel de mici secrete ? Eu sunt de parere ca da. Fiecare are dreptul sa ascunda acele chestii ciudate pe care le crede nebenefice pentru a fi aflate de publicul larg, pentru a iti da o stare de confort pentru ca cei din jurul tau nu iti stiu acel ceva, care poate pentru tine e la categoria de secrete, cand pentru altii acel mic ceva nu conteaza si nici nu va schimba modul in care te vad si te percep ca persoana.
Lucrurile minore sunt cele care dau importanta unei relatii, unei relatii de iubire sau unei simple relatii de prietenie. Se considera ca prietnii adevarati stiu totul despre tine, de la data de nastere, de la ceea ce iti place sa citesti si sa auzi cand te trezesti pana la acele mici secrete. Si totusi exista prietenii durabile cu persoane carora nu le stii chipul, sau prajitura preferata si poate nici varsta, dar sa mai punem in discutie toate acele mici secrete.

Mie mi se pare perfect normal sa avem secrete, sa avem acele lucruri marunte stiute doar de noi. Si atunci cand simtitm ca avem persoana potrivita si momentul potrivit pentru a dezvalui un mic secret, acel loc este luat de un alt lucru si in felul acesta mereu va exista ceva stiu doar de noi.
A avea secrete nu inseamna a insela pe cei de langa noi, a nu ne arata cine suntem cu adevarat, ci inseamna a pastra unele lucruri doar pentru noi, pentru ca noi stim cu adevarat cine suntem si cum suntem, cei de langa noi nu vad decat ceea ce ne place sa aratam ca suntem si gandim. Si la randul nostru, nu vedem totul la o persoana, pentru ca fiecare are micile lui secrete.

Cati dintre voi aveti genu asta de secrete pe care nu le-ati recunoaste nici in ruptul capului ?

Un comentariu:

  1. Ti-as spune daca am secrete de genul acesta insa, vezi tu, tocmai acest gen de informatie e clasificata! :)
    Si am observat ceva interesant la tine la profil: Filme preferate: Pretty Woman Crash... Interesanta propozitie, nu crezi? :)

    RăspundețiȘtergere