marți, 8 decembrie 2009

Umanitar

Atunci cand vin sarbatorile si mai ales Craciunul, fiecare dintre noi devine mai bun si mai sensibil. Ne gandim la tot ceea ce avem noi, vedem lipsa celor din jurul nostru si cate o data asa mici cum suntem auzim si strigatele de ajutor a celor care intra-adevar au nevoie de o fapta umanitara.

Viata noastra e bombardata de acele imagini triste si de strigate de ajutor. E greu sa raspundem la toate, dar nu e deloc greu sa aruncam o privire si asupra lor si sa schimbam macar o ora din viata lor.

Dupa alti 7 ani de sustinere, anul acesta ASER e alaturi de copii cu cancer si leucemie din Spitalul Budimex, a caror stare este extrem de greu de descris. Pe 15 decembrie va fi concert Vita de Vie si Pistol cu Capse in Club Fabrica, banii stransi in urma biletului de 22 ron fiind investiti in medicamente pentru acesti copii si intr-o seara fireasca de Craciun. Se accepta orice fel de donatie, boala copiilor este una care macina si care nu te lasa sa traiesti asa cum fiecare dintre noi isi doreste.
Merita sa ne lasam atinsi de astfel de invitatii, sa le aruncam si lor o privire si mai ales sa invatam si sa vrem sa fim umanitari. Astfel de detalii ne diferenteaza si ne invata sa fim mai buni
Va invit atat la concert cat si la initiativa de a dona orice.
Pentru mai multe detalii clic aici si ne vedem acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu