miercuri, 10 februarie 2010

Fan Glee


Nici nu incepuse vacanta si deja ma gandeam ce o sa fac cu atat timp liber. Mi-am luat 2 seriale si am trecut la fapte.

Unu din serialele la care am inceput sa ma uit e "GLEE".
Glee este o comedie muzicala ce se petrece intr-un liceu. Profesorul Schuester se hotaraste sa reinvie Clubul Glee, dar in actiunea sa se loveste de mai multe piedici, din care una din ele este antrenoarea Sue Sylvester, intreuchiparea profesoarei severe si nedispusa sa accepte noutatea. In Club intra persoane cu caractere diferite, Mercedes - o "diva in antrenament", Arty - un chitarist, Kurt - un fel de "drama queen", Tina - o punk-rockerita si Rachel - o perfectionista, care se antreneaza de cand era mica sa devina vedeta.
Lucrurile incep sa se schimbe putin cand in club este adus Finn, baiatul cool al liceului, ce face parte si din echipa de fotbal. Lucrurile incep sa evolueze si fiecare scena prinde culoare atat datorita muzicii cat si a dansului.
Profesorul S si-a propus sa ajunga cu Clubul la Nationale, cea mai importanta competitie.

Am citit pe site-ul Seriale Tari faptul din primavara vor aparea in serial Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Madonna si Olivia Newton-John, astfel "Glee" a devenit unul din cele mai de succes seriale din America.

Daca va plac musicalurile, daca v-a placut "Mamma mia"cu siguranta o sa va placa si "Glee".


Un alt serial ce mi-am propus sa il vad e "Mad men", povestea unei agentii de publicitate din anii'60 din New York , dar despre el intr-un alt post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu